"Δεν Ξεχνάμε" τον Απρίλιο των παιδιών

Τη Μ.Παρασκευή, 18 Απριλίου, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, η ομάδα "Δεν Ξεχνάμε" πραγματοποιεί την καθιερωμένη μηνιαία δράση της στο Μοναστηράκι. Ακολουθεί η ανακοίνωση της δράσης από τη σελίδα τους στο Facebook:

Στις 18 Απριλίου (Μ. Παρασκευή) η Ομάδα Δεν Ξεχναμε πραγματοποιεί την επόμενη κοινή μας δράση. Αυτή τη φορά συλλέγουμε δώρα όπως λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα για παιδιά σε ορφανοτροφεία και παιδικά ιδρύματα.

Ό,τι επιθυμείτε να χαρίσετε θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε συσκευασία δώρου -όχι όμως σφραγισμένη, για να μπορεί και η ομάδα παραλαβής να διαπιστώνει πως ό,τι συλλέγεται είναι κατάλληλο ώστε να το πάρει στην κατοχή του κάποιο παιδί που έτυχε να είναι ορφανό ή να αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό, διανοητικό ή σωματικό πρόβλημα. Γι' αυτό το λόγο.... απαγορεύονται τα παιχνίδια βίας!

Ό,τι συλλεχθεί, την επόμενη μέρα το πρωί θα μεταφερθεί στους χώρους αυτούς, με αυτοκίνητα φίλων που μπορούν να μας βοηθήσουν! (Όποιος θέλει, στέλνει μήνυμα στη σελίδα της ομάδας).