Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας της "Πράξης"


Παρουσίαση Του Δικτύου Αλληλεγγύης Αγ. Δημητρίου ''Η Πράξη''...Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου "Η Πράξη" στο εξής θα είναι ανοιχτό και τις πρωινές ώρες 10:00 με 13:30, Δευτέρα έως Σάββατο. Περιμένουμε τους φίλους μας για καφέ, κουβέντα και ...πράξη! Όλες τις μέρες και ώρες λειτουργίας του δικτύου, υπάρχουν άνθρωποι διαθέσιμοι να υποδεχτούν όποιον περάσει από το χώρο, να ενημερώσουν για τη δράση μας και να συζητήσουν με παλιούς και νέους φίλους του δικτύου.

Επίσης, με αφορμή τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας θα θέλαμε να επεκτείνουμε και το κάλεσμα για στήριξη της ΠΡΑΞΗΣ. Εκτιμούμε την προσφορά και την υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους φίλους μας και θα χαιρόμασταν πολύ αν αυτή η αλυσίδα στήριξης μεγάλωνε ακόμα περισσότερο, ώστε το έργο του δικτύου να γίνει ακόμα πιο αποδοτικό!

Το πιο απλό που μπορεί κάποιος να κάνει, είναι να ενημερώσει όποιον ενδιαφέρεται για τη λειτουργία του δικτύου ή -αν έχει τη δυνατότητα- να φέρει μία τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (π.χ. όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα εβαπορέ) στα γραφεία μας (Θουκυδίδου 75, Άγιος Δημήτριος). Το δίκτυο όμως, μπορεί να ενισχυθεί και με άλλες πράξεις αλληλεγγύης, όπως είναι προτάσεις για ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, φυσική παρουσία στο δίκτυο και προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό μας, συμμετοχή στις εξορμήσεις συγκέντρωσης τροφίμων, αλλά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος, που θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά για τους συναθρώπους μας!

Καμία δεξιότητα, κανένας χρόνος, καμία ζωή δεν είναι κατώτερη από τις άλλες.
Κανένας μόνος του στην κρίση.
ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
«ΠΡΑΞΗ»