"Δεν Ξεχνάμε"... την ανθρωπιά μας

 «Δεν Ξεχνάμε» Ήταν και αυτός μαζί μας. Το νιώθαμε όλοι. Μπορεί να ήταν η διάθεση ότι κάνεις κάτι καλό... Μπορεί να ήταν επειδή συνήθως αυτός έπαιρνε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και παρέσυρε τους άλλους στα βήματα του. Το μόνο σίγουρο πάντως ήταν πως εκεί ψηλά που μας κοιτάει θα χαμογελάει. Θα νιώθει πως βοηθάει.
Από τις δύο και κάτι είχε μαζευτεί κόσμος στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, για να βοηθήσει σε ένα έργο ανθρωπιάς. Με πρωτοβουλία του «Δεν ξεχνάμε» ο οποιοσδήποτε έφερε κουβέρτες, ρούχα για κάθε ηλικία, φαγητό, φάρμακα. Ό,τι νόμιζε ο καθένας πως θα ήταν χρήσιμο για τον συνάνθρωπο.



Η συνέχεια; Τρεις με τέσσερις ομάδες από δεκαπέντε άτομα η κάθε μία, χωρίστηκε στα στενάκια του Πειραιά για να μοιράσει όλα αυτά τα «δώρα ανθρωπιάς» στους αστέγους. Όσους βρήκαν τους έδωσαν αυτήν την χαρά, ενώ όσα πράγματα έμειναν πήγαν στο ίδρυμα για τους αστέγους. Όλοι οι φίλοι του και μη ήταν εκεί. Δεν γινόταν να λείψεις. Τέσσερις μήνες μετά τον χαμό του με νωπές ακόμα τις μνήμες, η κίνηση αυτή ήταν αναγκαστική μόνο και μόνο γιατί ξέραμε όλοι πως ο Παύλος θα το ζήταγε.
Κάθε 18 του μηνός θα γίνονται παρόμοια γεγονότα. Οφείλεις αν είσαι άνθρωπος να βοηθήσεις. Οφείλεις να είσαι εκεί. Με το υστέρημα σου. Με ό,τι μπορείς να διαθέσεις. Ακόμα και με τα χέρια σου, να γίνεις και συ αυτός που θα μοιράσει ζεστασιά σε αυτές τις ψυχές.
RIP Killah P.
RIP Παύλο Φύσσα
RIP Παυλάρα μας

Από αυτήν την σελίδα θα μπορείς να μαθαίνεις τα επόμενα σχέδια του «Δεν Ξεχνάμε»