Εργαστήριο Decoupage στην ΠΡΑΞΗ κάθε Τρίτη

Από την Τρίτη 24/5 και κάθε Τρίτη απόγευμα στην ΠΡΑΞΗ θα πραγματοποιούνται μαθήματα decoupage για κάθε ενδιαφερόμενη /ενδιαφερόμενο.

Το decoupage είναι η τεχνική διακόσμησης ενός αντικειμένου, με την ενσωμάτωση πάνω σε διάφορες επιφάνειες κομματιών από χρωματιστό χαρτί ή χαρτοπετσέτα με σχέδια, σε συνδυασμό με τεχνικές ζωγραφικής, φύλλα χρυσού, αδιαφανή χαρτιά κλπ.

Κάθε Τρίτη 6 με 9 το απόγευμα η δασκάλα μας Σίσσυ Καφάση, θα μας μάθει πώς να δουλεύουμε το decoupage σε διάφορες επιφάνειες. Ενθαρρύνουμε όσες θέλουν να συμμετάσχουν να φέρουν τα δικά τους αντικείμενα που θέλουν να διακοσμήσουν (κονσερβοκούτια, ξύλινα κουτιά, γυάλινα βαζάκια-μπουκάλια κλπ.).

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφρίες μπορείτε να καλείτε απογευματινές ώρες στους αριθμούς:  693 432 7482 και 699 654 3800.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Ο φετινός κύκλος μαθημάτων ολοκληρώθηκε. Ραντεβού το Σεπτέμβρη με ανανεωμένο μεράκι και νέες δημιουργικές ιδέες!
Δείτε στιγμιότυπα από το εργαστήρι και θαυμάστε μερικά από τα έργα μας εδώ: https://www.facebook.com/ipraxi/photos/?tab=album&album_id=1236735386351193