Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στην ΠΡΑΞΗ

Φίλοι μας, 
 
Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος αλληλέγγυες εκδηλώσεις στην ΠΡΑΞΗ. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει!
 
Από την Τετάρτη 9/12 και κάθε απόγευμα μέχρι την Πρωτοχρονιά, στο χώρο του δικτύου θα λειτουργεί 7μ.μ. με 9μ.μ. το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας.
Ατζέντες για τη νέα χρονιά, χειροποίητα γούρια και άλλα γιορτινά καλούδια φτιαγμένα με αγάπη από εμάς! Αγοράζοντας προϊόντα από το παζάρι μας, στηρίζετε τη συνέχιση της αλληλέγγυας προσπάθειάς μας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του δικτύου.
Την Κυριακή 13/12 μαζευόμαστε παρεούλα στο χώρο του δικτύου, απολαμβάνουμε τον καφέ μας, συζητάμε και δράττουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε τα ...δημιουργικά μέλη της παρέας!
Το Σάββατο 19/12 μαζευόμαστε για να διασκεδάσουμε ...αλληλέγγυα! 
Ξεκινάμε κατά τις 8μ.μ., με μεζεδάκια, τσιπουράκια και πολλή καλή διάθεση. Ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να περάσει ένα όμορφο βράδυ μεταξύ φίλων!
Γιορτές χωρίς παιδικά χαμόγελα δε γίνεται! Το απόγευμα της Κυριακής 27/12 ο χώρος του δικτύου υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους, για διασκέδαση και εκπλήξεις!
Επισκεφθείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων στη σελίδα μας για να μένετε ενήμεροι για τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων και τυχόν αλλαγές!