Λαϊκό γλέντι για τα 2 Χρόνια ΠΡΑΞΗΣ


Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου ΠΡΑΞΗ σας προσκαλεί την Παρασκευή 19/6 στις 8:30 μ.μ. σε ρεμπέτικο γλέντι, για να γιορτάσουμε μαζί τα 2 χρόνια δράσης του δικτύου μας!

Σας περιμένουμε στην πλατεία Αλέξανδρου Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο, για να διασκεδάσουμε με τις μουσικές της ρεμπέτικης κομπανίας ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΝΣ. Φιλική εμφάνιση θα κάνει το ΤΜΗΜΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ του Χορευτικού Τομέα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που θα σύρει το χορό, σε μια βραδιά διασκέδασης, τσιμπολογήματος, ποτού και κουβέντας. Κατά την εκδήλωση θα γίνει επίσης διάθεση προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ., ως έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στο σημαντικό αγώνα των εργαζομένων για την αυτοδιαχείριση της παραγωγής, που είναι αγώνας για όλους τους άνεργους, τους εργαζόμενους, αγώνας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Στις 19 του μήνα βρισκόμαστε όλοι μαζί σε μια βραδιά, που θα είναι αντάμωμα, γιορτή και υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα και της αλληλεγγύης! Όποιος θέλει και έχει τη δυνατότητα, μπορεί να φέρει μία σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και/ή φάρμακα που δεν έχουν λήξει. 
Καλή αντάμωση!

Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίου Δημητρίου "Πράξη"